You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megye 5. számú választókerülete a települések számát tekintve az egyik legnagyobb hazánkban. 98 település, 4 földrajzilag is elkülönülő tájegység, két meghatározó város ... Számos olyan adottság, mely rengeteg nehézséget hordoz magában. De én inkább egyfajta lehetőségként, speciális adottságként tekintek az ország ezen gyönyörű, magával ragadó szegletére. Ahol az alföld a hegyekkel találkozik, ahol a történelem máig meghatározza a mindennapokat. Ahol szorgalmas, elszánt emberek élnek akik mindig helyt álltak és a legnagyobb nehézségek közepette is megmaradtak, sőt elszántan előre mentek és megtalálták a boldogulásukat!

1990 óta dolgozhatok Zemplénért, és 2014 óta immár Abaújért is. Nagy felelősség, de igyekszem megszolgálni a választópolgárok bizalmát!„Mert Abaúj és Zemplén előre megy, nem hátra!"

Legutóbbi jelentős fejlesztések:

A Tokaj Hegyalja Egyetem és a borvidék 27 települése együttműködési megállapodás aláírásával rögzítette közös szándékát, hogy vállvetve dolgoznak a térség fejlődéséért, a fiatalok helyben tartásáért!

Hajrá Abaúj, hajrá Zemplén!

A borvidék és a Zemplén számára meghatározó a Tokaj-Zemplén fejlesztési program. A Wáberer György kormánybiztos úr vezetésével működő fejlesztési tanács számos pályázati lehetőséggel, programmal segíti térségünket, hogy Budapest és a Balaton régió után az ország harmadik leglátogatottabb desztinációja legyen. Segítse az itt élők boldogulását, garantálja a fiatalok helyben maradását. A programmal kapcsolatos információk az alábbi linken érhetők el:


www.tbft.hu